Добре дошли в нашия магазин!

Категории

20% отстъпка за доставка от Еконт за всички клиенти на Кадифе Крафт

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новини и идеи от Кадифе Крафт:

Гоблени Гоблени

Оригинални комплектовани гоблени за бродиране придружени с всички необходими материали - конци, панама и подробна схема за изпълнение. Предлагат се във вид на пана, възглавници, картички и други декорации и украса. Всички гоблени са оригинално комплектовани от фирмата производител.  

Подкатегории

Риолис колекция "Сътвори сама" (499)

В някои от комплектите конците са италиански вълнено-акрилни. Ефектът е съвсем различен от памучното мулине и много интересен. Бродерията изглежда много плътна и обемна. 

Риолис колекция "Премиум" (33)

Тук можете да откриете пълната колекция "Премиум" на Риолис.

Гоблени Херитидж (63)

Гоблените на Heritage са нежни, интригуващи и тематични. Сред тях можете да откриете любопитни тематични групи, класически сюжети, уникални портрети и пейзажи. Ще забележите, че авторите на Heritage имат много нежно отношение към рисунъка. Работи се с конци DMC като на много места можете да избирате между 14 и 27 каунта.  

Гоблени Нимуе (20)

Гоблените на Нимуе се отличават както със специфичният стил в рисунъка така и с приказните сюжети, които са интересни и много красиви. Сред персонажите ще откриете нежни феи, Шапкарят от "Алиса в страната на чудесата", джуджета и много други приказни и чаровни същества. В гоблените на Нимуе са заложени разнообразни видове бодове и това ги прави много интересни за изработка. Комплектите съдържат подробни инструкции за изработката на моделите както и всички необходими материали - конци, панам,а схема, игла. Работи се с DMC конци.

Гоблени Алиса (201)

Колекцията на Алиса е очарователна и изпълнена от красиви гоблени богати на цветове. 

Гоблени Златно руно (292)

" Златно руно" е руска марка комплекти-гоблени за бродиране предлагаща продукти от най-високо качество.

Гоблени Дименшънс (126)

Гоблени Дименшънс

Покривки Duftin (49)

На тази страница ще откриете зашеметяващи покривки от колекцията на Duftin. Част от тях са кръстат бод, а други се изпълняват в комбинация от различни бодове, което прави тази колекция наистина уникална и много вълнуваща. Упътванията на Duftin са изчерпателни, придружени са с графики, цветни чертежи и всичко необходимо за да можете да ги създадете. Duftin работят с най-висококачествени материали и ще ви изненадат много приятно.

Гоблени Ланарте (249)

Ланарте предлагат наред с чудесните сюжети по класическо изкуство и колекция от изумително красива серия зодии. Конци DMC.

Колекция гоблени Равел (59)

Комплектованите гоблени от каталога на Равел се отличват с модерен, съвременен дизайн и качествени материали за бродиране. 

Гоблени-торбички и аксесоари от Равел (11)

Тук ще откриете всички гоблени - торбички както и различни аксесоари от каталога на Равел.

Гоблени възглавнички Равел (10)

Възглавнички Равел се изработват с изключителна лекота. Има отделни серии  - Фигурални дизайни, цветя, любими приятели и много други. Възглавничките се шият на 4.5 каунта и имат включено гръбче в комплектовката.

Риолис аксесоари и картички (66)

Тук можете да откриете разнообразни аксесоари, картички, чанти, игленици, калъфи за телефони, и други красоти от Риолис.

Детски гоблени (9)

Гоблените от Колекция  "Sweety" са подходящи за учебно помагало в класните занимания на децата по бродерия и гобленарство. Комплектите съдържат всички необходими материали, - схеми, упътване, конци, панама и игла, а моделите са харесвани и от децата и от възрастните. 

Фервако гоблени (153)

Гоблени от Фервако в разнообразни стилове, рисунък и размер. 

Фервако гоблени - възглавници (327)

Разнообразни модели възглавници от Фервако - модерен дизайн, арт дизайн, фъкани и много други възглавници-гоблени.

Фервако килимчета и фъкани пана (63)

Разнообразни пана и килимчета в красиви сюжети. 

Фервако - покривки (69)

Прекрасни модели покривки от дизайнерите на Фервако. Тук ще откриете всички модели покривки на Фервако.

Фервако - торбички и аксесоари (151)

Тук можете да откриете разделители за книги, торбички и дори ароматизатор лавандула.

Фервако - За децата (47)

Фервако предлага много красиви фъкани гоблени кукли, които са любими персонажи на децата от анимационните филми. 

Орхидея гоблени - възглавници (174)

 Възглавниците за бродиране включват щампирана канаваца, акрилни конци, игла за шиене, схема и упътване на български език

Орхидея бродерии и картички (35)

Орхидея предлага голямо разнобразие от гоблени - картички, които са красиви и много приятни за изработка. Размер на картичките 10.5 см. х 15 сантиметра. Комплектите включват пълен набор от необходимите материали за изработка и картичка за готовата бродерия. 

Орхидея гоблени-играчки и декорации (13)

Орхидея предлага голямо разнобразие от гоблени - играчки, предназначени за окачване на стена, елха или други украси. Размерите и моделите са разнообразни и много подходящи за празнична украса.  Комплектите включват пълен набор от необходимите матeриали за изработка, рамки, поставки или други приложения необходими за постигането на красив завършен вид.

Орхидея гоблени (45)

Колекция гоблени от Орхидея с пълна комплектовка.

Колекция малки щампи на Орхидея (49)

Щампите са отпечатани на памучна канаваца с екологични бои. Шият се с 6 ката мулине. Размер 15 см. / 15 см. Без конци, но могат да бъдат комплектовани с конци.

Колекция 18 х 24 Щампи Орхидея (50)

Щампите са отпечатани на памучна канаваца с екологични бои. Шият се с 6 ката мулине. Размер 18 см. / 24 см. Без конци, но могат да бъдат комплектовани с конци.

Колекция 24х30 Щампи Орхидея (51)

Щампите са отпечатани на памучна канаваца с екологични бои. Шият се с 6 ката мулине. Размер 24 см. / 30 см. Без конци, но могат да бъдат комплектовани с конци.

Колекция 30х40 Щампи Орхидея (62)

Щампите са отпечатани на памучна канаваца с екологични бои. Шият се с 6 ката мулине. Размер 30 см. / 40 см. Без конци, но могат да бъдат комплектовани с конци.

Колекция 40х50 Щампи Орхидея (66)

Щампите са отпечатани на памучна канаваца с екологични бои. Шият се с 6 ката мулине. Размер 40 см. / 50 см. Без конци, но могат да бъдат комплектовани с конци.

Колекция щампи Орхидея - разнообразни размери (30)

Щампите са отпечатани на памучна канаваца с екологични бои. Шият се с 6 ката мулине. Размери 40 см. / 40 см., 25см. / 51 см., 50см. / 70 см.  Без конци, но могат да бъдат комплектовани с конци.

Схеми за бродерии Орхидея (137)

Тук ще откриете прекрасна колекция, създадена от Орхидея, която предлага схеми на гоблени. Под някои продукти сме поставили падащо меню, което ви дава възможност да изберете дали да ви изпратим схемата комплектована с конци и панама. 

Табличен вид

Количка

Количката е празна.

За контакти

Телефон: 0884681801, 0884706788

2.5 лв.Доставка до Офис на Еконт

Смарт Куриер за София

Доставка от днес за днес на стойност 3.00 лв. със SmartCourier. Прочетете повече тук.

Валути

Най-продавани

Филц - бяло

Филц - бяло

Цена: 0.80лв.
Филц - червено

Филц - червено

Цена: 0.80лв.