Филтри

Катeгории

Нови колекции моливи, пастели и графити!


Дата: 2015-08-24

Колекцията на Кадифе Крафт с пастели, моливи и графити за рисуване става изумително интересна. Вече можете да откриете много нови чернографитни моливи, много нови цветни моливи като сред тях има и ученически колекции, подходящи за началото на новата учебна година, но има и огромни колекции с професионални цветни моливи, които ще ви дадат наистина изумителни възможности.

Ще откриете и много нови сухи пастели и като казваме много наистина са много и са от едни от най-хубавите марки - Faber-Castell, Koh-i-Noor, Mungio, Cretacolor и още много други, които са подчертано хубави като материали за рисуване. Ще откриете изключително качествени сухи пастели в моливи, огромни колекции акварелни моливи и куп други материали, които ще ви дадат допълнителни възможности в рисуването и в дизайна и ще ви донесат огромно удоволствие. Защото да рисуваш с хубави боички е истинско удоволствие и винаги дава по-добри резултати. 

Затова сме се постарали да подредим материалите по групи като така можете да ги сравнявате и по-добре. Моливите и пастелите са подредени в една обобщаваща категория, акрилните бои също са подредени по марки в отделна категория, акварелните бои също, текстилните бои също. Това ще ви даде възможност да разгледате всички предложения и да изберете кои са материалите, които могат да ви бъдат полезни за конкретните цели, които сте набелязали. При акварелните бои рядко обръщаме внимание колко драстично голяма е разликата между професионалните и ученическите колекции. И какво удоволствие е да се работи с водни боички, които наистина пускат боя и дават ярки наситени цветове. Затова ви каним да разгледате колекциите, които сме представили на страниците на нашият онлайн каталог. Под продуктите има допълнителни информации за техните свойства, но ако имате нужда от допълнителна информация можете да се свържете с нас по телефона или като ни изпратите и-мейл /Email: sales@kadifecraft.com Телефон: 088468180 /. 

Освен хилядите нови продукти успяхме да добавим и страници с допълнителни информации за различни техники като акварела, акрила, порцелановите бои, текстилните бои и много други материали, които биха могли да ви дадат повече информация за продуктите или да ви дадат ориентири кои от тях ще ви бъдат по-полезни. 


Върни До Горе