Филтри

Катeгории

Коледните промоции започнаха!


Дата: 2016-11-25

Коледно-новогодишнит промоции започнаха и се надяваме да ви зарадваме с много атрактивни предложения чак до Коледа. Освен продуктите в промоция ще откриете и много други продукти, които са нови, изгодни и полезни. Рисувателни комплекти, хоби материали, декорации, бои, четки, стативи, моливи и какво ли още не - подбрани от едни от най-известните и качествени марки в света.

Ако е време да се отдадете на забавление, търсене на подаръци, празнична украса и подготовка за Коледа и Нова Година можете да избирате от над 30 000 продукта. Можете да разгледате всички продукти в промоция или да посетите други страници в нашият сайт.

Нашето старание да ви зарадваме и да направим пазаруването по-приятно и лесно е свързано не само с коледните отстъпки. Описанията на продуктите постоянно се допълват и обновяват. Там, където все още има какво да се каже за продуктите се радваме, че можем да ви дадем допълнителна информация и по телефона или по e-mail. Постарали сме се също така де ви осигурим много изгодни доставки до офис на куриер 4.90 лв. и до посочен от вас адрес за 5.90 лв. без значение от размера на поръчката. Като тук има едно приятно обстоятелство и то е, че за поръчки над 100 лв. всички доставки са безплатни.

Ще се радваме да отговорим на допълнителни въпроси свързани с продуктите и методите за доставка. Приятно пазаруване!


Върни До Горе