Филтри

Катeгории

Нов офис на Кадифе Крафт!


Дата: 2017-08-29

Настроението в магазина ни е винаги усмихнато и често можете да ни оцелите в творчески процес, защото ние обичаме и да рисуваме и да майсторим декорации с красивите материали, които има в магазина. Когато минавате покрай него по витрините му ще видите декорации изработени с материали от магазина - кукли от хартиени пликчета, играчки от тишу хартия, рози, фигури, петли и много други. 

    

    

Най-хубавото е, че сме подбрали в магазина ни едни от най-качествените и достъпни материали за рисуване и приложни техники. Ще откриете и много творчески комплекти и сетове, които са идеални за подаръци. При нас ще откриете най-богатата колекция с гоблени включваща едни от най-известните и любими марки гоблени в света. Освен тях ще откриете колкции комплекти с панделки, мъниста, вълна, триизмерни фигури, пачуърк комплекти, гравюрни комплекти, за оцветяване, оригами, квилинг и много други. 

    

Материалите за творчество и забавление в нашия магазин са толкова много и толкова разнообразни, че двата най-добри начина да ги разгледате са онлайн в нашия сайт www.kadifecraft.com. Можете да ни позвъните за допълнителна информация за продукти, които ви интересуват на следните телефони:

офис - 0884681801  

 

 


Върни До Горе